Gourmetten is geweldig, maar die baklucht de volgende dag minder…!
Eén van de meest populaire dingen om met de feestdagen te doen is gourmetten. Een groot deel van de Nederlandse gezinnen trekt met de kerstdagen het gourmetstel van zolder om gezellig met z’n allen piepkleine vleesjes te bakken.
Wij zijn er ook gek op, je zit de hele avond gezellig te tafelen in plaats van dat je allemaal apart je hoofdgerecht naar binnen schuift. Het is perfect voor grotere groepen, kinderen vinden het geweldig en jij hoeft niet uren in de keuken staan te sloven. Kortom, beter kan niet met de kerstdagen. Er kleeft alleen één nadeel aan: de geur. Tijdens het gourmetten merk je het niet zo goed omdat je lekker zit te eten, maar de dagen erna zit je nog in de vieze, vettige, penetrante baklucht. Daar heeft natuurlijk niemand zin in, wij ook niet! Gelukkig hebben we de perfecte truc voor je waarmee jij de volgende ochtend gewoon weer in een fris huis kan ontbijten! Lees snel verder op pagina 2.
Pagina 1/2