Het gourmetten is lekker, de gourmetlucht achteraf helaas niet
Een favoriete bezigheid tijdens de decembermaand is voor velen toch wel gourmetten. Het is zo gezellig om onder het genot van een wijntje en goede gesprekken te kijken tot je pannenkoekje of stukje vlees een keer gaar is, heerlijk! Na afloop van het gourmetten zit je helaas wel in de gourmetstank.
Zo kom je van de geur af, volgens onze lezers.
Vieze geur
Binnenkort opent het gourmetseizoen zich weer. Lekker rondom de hete plaat met ieder een eigen pannetje. Maar hoe kom je na die tijd eigenlijk van die vieze gourmetgeur af? Wij vroegen het jullie aan het begin van de week op Facebook en jullie kwamen met een paar goede tips! Dit zijn er een aantal:
Geen pannetje met vlees, maar een pannetje met wasverzachter. Ali zet gewoon wat Robijn op.
Een beetje wierook doet ook wonderen, volgens Sharon.
Jacqueline komt met een heerlijk ruikende tip!
Ria gaat liever voor de ‘beter voorkomen dan genezen’-aanpak.
Een lampe berger-brandertje gaat de stank ook goed tegen.
En als laatst geniepige tip van Jan, die verplaatst het probleem gewoon.
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Beeld: Videostill YouTube Chefkoch.de