Krokante aardappelschijfjes maak je op deze manier
Aardappelschijfjes zijn een makkelijk en smaakvol bijgerecht. In iedere supermarkt zijn de kant-en-klare schijfjes wel verkrijgbaar. Het scheelt je weer een hoop tijd en moeite in de keuken, aangezien je de aardappelen niet meer hoeft te schillen en in schijfjes hoeft te snijden. Maar hoe krijg je de aardappeltjes nu het beste krokant en knapperig? Nou, zo dus!
Tip krokante aardappelschijfjes
Voor de luie koks onder ons zijn kant-en-klare aardappelschijfjes perfect. Je verspilt geen tijd aan het schillen van al die piepers en je hoeft ze ook niet meer in kleine schijfjes te snijden. Kinderen zijn er gek op en daarom staan de schijfjes ook regelmatig op het menu. Toch is het niet altijd even makkelijk om de aardappelen krokant te bakken. Met name de grotere schijven lijken moeilijk gaar en krokant te worden. Hoe dit dan wel lukt? Dat lees je op de volgende pagina.
Pagina 1/2