Aanslag in je Tupperware verwijder je makkelijk
Tupperware gaat al een tijdje mee, het werd in 1946 bedacht door Earl Tupper. Als verkoopstrategie gebruikte de firma de zogenaamde ‘Tupperwareparty’; een feestje waarbij een verkoper de plastic bakjes bij vriendinnengroepen aan de man bracht. Een enorm succesvolle formule die nog steeds gebruikt wordt. We zijn allemaal weleens naar een Tupperwareparty geweest, toch?
Gekleurde aanslag
De uitvinding van Tupperware heeft ons leven een stuk gemakkelijker gemaakt. Je kan er alles in bewaren en het blijft heerlijk vers én je verspilt veel minder eten door restjes gewoon in te vriezen of in de koelkast te bewaren. Te veel spaghetti bolognese gemaakt? Geen probleem, wat overblijft is morgen ook nog lekker. Maar wat wel een beetje jammer is dat er altijd zo’n laagje vettige gekleurde aanslag in je bakje achterblijft, zelfs als je hem hebt afgewassen. Weggooien dan maar? Nee, dat is hartstikke zonde en bovendien onnodig. Met een simpel trucje verdwijnt die aanslag als sneeuw voor de zon, zónder keihard te staan boenen.
Benieuwd hoe je het verwijdert? Lees verder op de volgende pagina.
Pagina 1/2